ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινείται ξανά για Μάντζουκιτς

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν βρίσκει χρόνο στην Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει επιθετικό και ένα deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Το φετινό ξεκίνημα είναι εξαιρετικά περίεργο για τον Μάριο Μάνζουκιτς. Αυτό καθώς, ο Κροάτης επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Σάρι και για πρώτη φορά στην θητεία του στο Τορίνο βρίσκεται παραγκωνισμένος, αφού δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα πρώτα έξι παιχνίδια της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η προτίμηση του 60χρονου τεχνικού των "μπιανκονέρι" στον Γκονζάλο Ιγουαΐν, έδωσε από το καλοκαίρι το μήνυμα στον Μάντζουκιτς που εξέτασε διάφορες επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι σειρήνες του Κατάρ ήχησαν δυνατά, όμως ο 33χρονος επιθετικός προτίμησε να μείνει στην Γιουβέντους και να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής όμως, ο Σάρι δεν του δίνει την ευκαιρία που χρειάζεται, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του, αφού και το καλοκαίρι είχε κάνει κινήσεις έτσι ώστε να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χρειάζεται επιθετικό μετά την φυγή του Ρομέλου Λουκάκου για την Ίντερ, έτσι ώστε να καλύψει το κενό του Βέλγου, ενώ μέχρι στιγμής έχει μεγάλο πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης.

Τώρα, αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως μία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ, αφού το ενδιαφέρον των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναθερμανθεί για τον Κροάτη επιθετικό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ