ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρωθυπουργική "ανακοίνωση" της εποχής Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρωθυπουργική "ανακοίνωση" της εποχής Σόλσκιερ

Τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η πρωθυπουργός της Νορβηγίας "ανακοίνωσαν" τον Σόλσκιερ ως διάδοχο του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά μετά έκρυψαν τις γκάφες τους.

Πρώτη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να εγκαταλείπει την Μόλντε -με την οποία έχει πάρει δύο πρωταθλήματα- για χάρη της.

Συγκεκριμένα, στο επίσημο σάιτ των "Κόκκινων Διαβόλων"... ανέβηκε ένα video από τον τελικό του Champions League του 1999 όταν ο παλαίμαχος Νορβηγός φορ "σφράγισε" στο 90+3' το τρεμπλ εκείνης τη σεζόν για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

" Η πιο δημοφιλής βραδιά στην καριέρα του Όλε" ήταν ο τίτλος του video που "κατέβηκε" άμεσα...

Ανάλογη γκάφα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και η πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Έρνα Σόλντμπεργκ η οποία "τιτίβισε" στον λογαριασμό της: " Μεγάλη μέρα για το νορβηγικό ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία στους 'Κόκκινους Διαβόλους'..."

Αργότερα, η Σόλντμπεργκ απέσυρε το tweet και αρνήθηκε να το σχολιάσει. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο τα κορυφαία ΜΜΕ στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η δουλειά με τον Σόλσκιερ είναι τελειωμένη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ο 45χρονος ν' αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι ως αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ