ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απάντηση του Ποτσετίνο για τις φήμες

Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino watches his team during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at Wembley Stadium, in London, England, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino watches his team during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at Wembley Stadium, in London, England, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ακούγεται εντόνως για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι και έπειτα, με τον ίδιο να... ντριμπλάρει τους δημοσιογράφους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα όνομα που ακούγεται εντόνως τις τελευταίες ώρες, είναι αυτό του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός βρεθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ, ρωτήθηκε για την προοπτική της Γιουνάιτεντ, αλλά και για τον ίδιο τον Μουρίνιο.

"Πρωτίστως, θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ζοζέ Μουρίνιο. Λυπήθηκα, έχω εξαιρετική σχέση μαζί του και είναι πολύ καλός φίλος. Είναι δυσάρεστα νέα τα σημερινά. Δεν είναι δουλειά μου βέβαια ό,τι συμβαίνει σε μια άλλη ομάδα. Θέλω μόνο να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Ζοζέ.

Ύστερα από μια πενταετία υπάρχουν πολλές φήμες για τη θέση μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιου είδους ερώτηση, οι φήμες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Σέβομαι την άποψη όλων όταν με επιβραβεύουν και όταν λένε διάφορα πράγματα για μένα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν φήμες. Δεν είναι δική μου δουλειά το τι συμβαίνει σε μια άλλη ομάδα και συγκεντρώνομαι στην Τότεναμ", απάντησε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ