ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ιμπραχίμοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ιμπραχίμοβιτς

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, "L' Equipe", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί να είναι 34 ετών, αλλά είναι ακμαιότατος. Και περιζήτητος, καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν-Ζερμέν λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, "L' Equipe", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει για τα καλά στο χορό, τον οποίον έχουν σύρει αμερικάνικες και κινέζικες ομάδες, για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού φορ.

Κι αυτό, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την επόμενη σεζόν. Σίγουρα, πάντως, δεν θα είναι ο Λουί φαν Χάαλ. Οι προβλέψεις για το διάδοχό του, διίστανται με το φαβορί να παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά μέσα στο κόλπο να είναι κι ο Ράιαν Γκιγκς.

Και γιατί να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην απόκτηση του 34χρονου Σουηδού; Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, η εμπειρία του Ζλάταν κρίνεται απαραίτητη για το γαλουχισμό των νέων σταρ της ομάδας, ιδιαίτερα του Αντονί Μαρσιάλ.

Πάντως, οι διοικούντες την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, δείχνουν αποφασισμένοι να μην πετάξουν "λευκή πετσέτα". Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ασκεί στενό "μαρκάρισμα" στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου να του αποσπάσει καταφατική απάντηση, στην ερώτηση περί ανανέωσης. Ίσως, η ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League να παίξει το ρόλο της...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ