ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχει καπαρώσει ήδη το δικό της Χάαλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχει καπαρώσει ήδη το δικό της Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήθηκε από την Ντόρτμουντ στην κούρσα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ όμως ευελπιστεί πως σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούν για τον δικό της τρομερό Νορβηγό, τον οποίο έχει κλείσει από το 2019.

Όσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα συνεχίσει να "κάνει παπάδες" με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στην Bundesliga, όλο και περισσότερο θα είναι αυτοί που θα δείχνουν με το δάχτυλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το γεγονός πως δεν δέχτηκε να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και άφησε τον δεινό Νορβηγό σκόρερ να καταλήξει στο "Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ".

Από την πλευρά της πάντως, η ομάδα του Μάντσεστερ μπορεί να έχει στο μυαλό της πως ναι μεν δεν έκανε δικό της τον Χάαλαντ που μετράει 34 γκολ σε 41 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο έχει στα χέρια της έναν συμπατριώτη του που δεν αποκλείεται αν δουλευτεί να αποδεχτεί "νέος Χάαλαντ".

Ο λόγος για τον 15χρονο Ισάκ Χάνσεν-Άαροεν, που δοκιμάστηκε πριν από έναν χρόνο από τις Έβερτον και Λίβερπουλ, για να καταλήξει τελικά στην Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι εντυπωσιάστηκαν από τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Τρόμσο και ήρθαν σε συνεργασία με την ομάδα του το καλοκαίρι του 2019, προλαβαίνοντας αρκετούς μνηστήρες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει τη μετακόμιση του παίκτη στο Ολντ Τράφορντ τον Αύγουστο του 2020 όπου κλείνει τα 16 του χρόνια, ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων, ο Άινταν Μπάρλοου θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο πηγαίνοντας με τη μορφή δανεισμού στην Τρόμσο.

Μένει να δούμε αν ο Χάνσεν-Άαροεν θα δικαιώσει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ που πίστεψαν σε αυτόν και αν οι συστάσεις που τον συνοδεύουν στην πατρίδα του και οι οποίες κάνουν λόγο για έναν παίκτη που μπορεί να εξελιχτεί σε νέο Χάαλαντ είναι ρεαλιστικές.

Ο ΙΣΑΚ ΧΑΝΣΕΝ-ΑΑΡΟΕΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ