ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για ένα μήνα ο Φελαϊνί

ManU midfielder Marouane Fellaini reacts after being caught offside during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU midfielder Marouane Fellaini reacts after being caught offside during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βέλγου μέσου, Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα λόγω τραυματισμού στη γάμπα.

Χωρίς τον Μαρουάν Φελαϊνί θα πορευθεί μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο 31χρονος Βέλγος διεθνής μέσος τραυματίστηκε στην γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Έτσι, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει στη διάθεσή του τον Φελαϊνί για τα ματς που ακολουθούν με Μπράιτον, Μπέρνλι, Λέστερ, Φούλαμ για την Premier League, Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας και το πρώτο με την Παρί Σεν-Ζερμέν για το Champions League.

Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν 14 φορές στο πρωτάθλημα, από μία σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ και πέντε στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ