ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκλεισε με 50.000.000 λίρες τον Γουάν-Μπισάκα

Tottenham's Danny Rose, right, fights for the ball with Crystal Palace's Aaron Wan-Bissaka during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Danny Rose, right, fights for the ball with Crystal Palace's Aaron Wan-Bissaka during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μία ανάσα από το να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ" είναι πλέον ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συμφωνεί να δώσει στην Κρίσταλ Πάλας το ποσό των 50.000.000 λιρών.

Μετά τον Ντάνιελ Τζέιμς (για τον οποίο δαπάνησε 19.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Σουόνσι) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά σε δεύτερο καλοκαιρινό μεταγραφικό χτύπημα μέσω της απόκτησης του Άαρον Γουάν-Μπισάκα.

Όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε τη χρυσή τομή με την Κρίσταλ Πάλας συμφωνώντας να καταβάλλει το ποσό των 50.000.000 λιρών (56.000.000 ευρώ) και μένει πλέον να βάλει την υπογραφή του ο παίκτης στο συμβόλαιο που θα του προσφέρουν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 21χρονος Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ θα ταξιδέψει στο Κάρινγκτον για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 80 με 90.000 λίρες την εβδομάδα, την ώρα που αμειβόταν με 10.000 λίρες εβδομαδιαίως στους "αετούς" του Λονδίνου.

Επιπρόσθετα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να διατηρήσει η Γιουνάιτεντ ποσοστό 25% επί των κερδών σε περίπτωση που η Κρίσταλ Πάλας πουλήσει τον Βιλφρίντ Ζαχά.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι και Γιουνάιτεντ τινάζουν την μπάνκα για Μαγκουάιρ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ