ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εγκαταλείπει την περίπτωση του Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho challenges for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho challenges for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κυνηγήσει άλλο την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, αφού η Ντόρτμουντ δεν τον πουλάει, σύμφωνα με πηγές του "ESPN".

Ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, ήταν ο μεγάλος πόθος του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν διατεθειμένοι να δαπανήσουν 100.000.000 ευρώ για το ταλέντο των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ από νωρίς μέσα στη σεζόν είχε καταστήσει σαφές ότι ο Σάντσο έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ μέχρι το 2022 και δεν είναι προς πώληση. Αυτό επιβεβαίωσε και το "ESPN", το οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές έγινε κατανοητή η αδιάλλακτη στάση της γερμανικής ομάδας. Άλλωστε, οι Βεστφαλοί άφησαν ήδη τον Πούλισιτς να μετακινηθεί στην Τσέλσι, έτσι δεν θέλουν άλλες απώλειες.

Επιπλέον, η απόφαση να ξοδευτεί ένα τόσο μεγάλο ποσό περιέχει ρίσκο για έναν παίκτη που έχει μόλις δύο ολόκληρες σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επομένως, η Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Επέκταση συμβολαίου και στον Μόντριτς
Ηχητικό ντοκουμέντο Σάλα: "Καθόλου ενδιαφέρον για μένα να πάω στην Κάρντιφ"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ