ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν πωλείται στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Manchester United's Romelu Lukaku, right celebrates after scoring his sides 3rd of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας να προτίθεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ομάδας.

Αρκετά δημοσιεύματα εφημερίδων στη Μεγάλη Βρετανία ανέφεραν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο στόχαστρο του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και πως οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνονταν την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, έγραφαν πως η πρόταση που θα γινόταν στους διοικούντες, θα αφορούσε το ιλιγγιώδες ποσό των 4.500.000.000 ευρώ, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να... συγκινεί τους ιθύνοντες των "κόκκινων διαβόλων".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Skysports", από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ ανέφεραν πως η οικογένεια Γκλέιζερς (είναι στην ηγεσία της ομάδας από το 2003), δεν προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές της στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ