ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ξέρει αν θα μείνει ο Λουκακού

Manchester United's Romelu Lukaku vies for the ball with West Ham's Fabian Balbuena, left, during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Romelu Lukaku vies for the ball with West Ham's Fabian Balbuena, left, during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ρομελού Λουκακού αποκάλυψε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ, ότι δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στους "Κόκκινους Διαβόλους".

Ο Ρομελού Λουκακού παλεύει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Νορβηγός τεχνικός δεν τον εμπιστεύεται και υπάρχει πρόθεση να πωληθεί την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος Βέλγος που έχει πετύχει 12 γκολ σε 32 παιχνίδια φέτος στην Premier League με την φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων" δεν θέλησε να απαντήσει για το μέλλον του, δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το "Όλντ Τράφορντ" το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, έπειτα από το ισόπαλο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Τσέλσι έκανε τις εξής δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν αν θα παραμείνει στο Μάντσεστερ: "Δεν γνωρίζω αν θα μείνω. Δεν είμαι εδώ για να δίνω τροφή στις φήμες. Έχω ακόμη συμβόλαιο".

Επιπλέον, θέλησε να υπερασπισθεί τον συμπαίκτη του, Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος δέχθηκε δριμύτατη κριτική μετά το λάθος του που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση της Τσέλσι στο παιχνίδι της Κυριακής του Πάσχα (28/4): "Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, είναι σταθερός επτά-οκτώ χρόνια. Δεν πρέπει να λέμε ότι είναι κακός τερματοφύλακας. Συμβαίνουν και σε αυτόν, μας έχει σώσει πολλές φορές. Πρέπει να μάθει από αυτό. Είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε, είναι δυνατός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει Όμπλακ αντί του Ντε Χέα
Φαν Ντάικ: "Βασιλιάς" της Premier League και με τη βούλα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ