ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ντε Χέα

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates his sides third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates his sides third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε αίσιο τέλος στο σίριαλ της παραμονής του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ισπανό διεθνή γκολκίπερ να υπογράφει νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο σύλλογο τουλάχιστον ως το 2023.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νταβίντ Ντε Χέα θα πορεύονται μαζί για αρκετά χρόνια ακόμα, με τον Ισπανό διεθνή γκολκίπερ να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και τις δύο πλευρές να έχουν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν χρόνο ακόμα.

Το νέο συμβόλαιο στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο Ντε Χέα θα του αποφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 375.000 λιρών την εβδομάδαμ, με τον 28χρονο να είναι κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" από το 2012 (μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και να μετράει μέχρι τώρα 367 συμμετοχές με τους κόκκινους διαβόλους.

"Ήταν προνόμιο για μένα να βρίσκομαι οκτώ χρόνια σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο και είναι πραγματική τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τότε που ήρθα εδώ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιζα πάνω από 350 ματς για αυτό το σύλλογο. Τώρα το μέλλον μου τακτοποιήθηκε, το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτό που πιστεύω ότι μπορούμε και να κατακτήσουμε ξανά τρόπαια, μαζί.

Manchester United caretaker manager Ole Gunnar Solskjaer, center, with Juan Mata, left, and David de Gea leave the field and after defeat in the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United caretaker manager Ole Gunnar Solskjaer, center, with Juan Mata, left, and David de Gea leave the field and after defeat in the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ως ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, θέλω να ηγηθώ ώστε να βοηθήσω τους νεότερους, ώστε να ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δηλώνει από την πλευρά του:

"Τα τελευταία χρόνια ο Νταβίντ έχει αποδείξει πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο και βασικό κομμάτι των σχεδίων μας ώστε να επαναφέρουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει".

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, οι κόκκινοι διάβολοι δημοσίευσαν μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter ένα video διάρκειας 1 λεπτού με πρωταγωνιστή τον Ντε Χέα με τίτλο "Αυτό είναι το σπίτι του".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson, Martin Rickett/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο όρος που αφαιρέθηκε και έπεισε τον Ντε Χέα να υπογράψει
Ηγεμονικό συμβόλαιο: Ο Ντε Χέα είπε "ναι" στα 75 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ