ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφιερωμένη στο τρεμπλ του 1998/99 η νέα εμφάνιση

Manchester United's Jesse Lingard kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Jesse Lingard kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε τη νέα της κόκκινη εμφάνιση, η οποία είναι αφιερωμένη στο τρεμπλ του 1998/99.

Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός. Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρουσίασαν την καινούργια τους εμφάνιση, η οποία είναι αφιερωμένη στο τρεμπλ της σεζόν 1998/1999.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League την ίδια σεζόν, επίτευγμα που 20 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να φτάσει κάποιο άλλο αγγλικό κλαμπ. Εκτός από το κλασικό κόκκινο χρώμα, το σήμα της ομάδας θα βρίσκεται μέσα σε μία μαύρη ασπίδα, όπως στην εμφάνιση εκείνης της χρονιάς.

Ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι οι αριθμοί 90+1 και 90+3 που είναι γραμμένοι στα μανίκια της φανέλας και αναφέρονται στα λεπτά που η Γιουνάιτεντ σκόραρε τα γκολ της ανατροπής απέναντι στην Μπάγερν στον τελικό του Champions League το 1999 στο "Καμπ Νόου".

Επίσης στο κάτω μέρος της εμφάνισης θα υπάρχει η ημερομηνία του Τελικού Κυπέλλου κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά και του καθοριστικού παιχνιδιού με την Τότεναμ που έδωσε τον τίτλο του πρωταθλήματος στους "κόκκινους διαβόλους".

Η νέα φανέλα θα κάνει ντεμπούτο από την πρώτη ομάδα στις 17 Ιουλίου στο φιλικό παιχνίδι με τη Λιντς στο Περθ. Ωστόσο, θα έχει φορεθεί νωρίτερα στις 26 Μαΐου στο "Όλντ Τράφορντ" σε αγώνα επανένωσης για τα 20 χρόνια από το τρεμπλ.

Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι στην καμπάνια της παρουσίασης εμφανίζονται ο Πολ Πογκμπά και ο Νταβίντ Ντε Χέα, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το αν θα συνεχίσουν στους "κόκκινους διαβόλους" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Τώρα καταλαβαίνει ο κόσμος τι είπα πέρυσι"
Άντερ Ερέρα: Πώς να πει "όχι" στις 345.000 ευρώ την εβδομάδα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ