ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάν. Γιουνάιτεντ: Ο Ολυμπιακός τελευταίο "θύμα" της σε νοκ άουτ φάση του Ch. League!

Μάν. Γιουνάιτεντ: Ο Ολυμπιακός τελευταίο "θύμα" της σε νοκ άουτ φάση του Ch. League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό από την προημιτελική φάση του Champions League και η τελευταία φορά που είχε νικήσει σε νοκ άουτ ματς ήταν τη σεζόν 2013-14 που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που ο Άλεξ Φέργκιουσον αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν έχουν καταφέρει να διακριθούν στο Champions League ενώ μετά την ήττα τους από την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης με 2-0 η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι αντιμέτωπη και πάλι με τον αποκλεισμό.

Μόνο μια φορά μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ η Γιουνάιτεντ έχει πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτή ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν με τον Μόγιες στον πάγκο είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν ηττηθεί με 2-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά εν συνεχεία είχαν πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 3-0 στο Όλντ Τράφορντ. Σε ένα παιχνίδι που ο Φαν Πέρσι είχε πετύχει τρία γκολ.

Έκτοτε ο αγγλικός σύλλογος έδωσε βρέθηκε δυο φορές σε φάση νοκ άουτ και δεν μπόρεσε να νικήσει σε κανένα παιχνίδι. Αρχικά τη σεζόν 2013-14 στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ βρήκε μπροστά της την Μπάγερν με το πρώτο ματς στο Όλντ Τράφορντ να λήγει ισόπαλο 1-1 και τους Γερμανούς να νικούν με 3-0 στο "Allianz Arena".

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2017-18 με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, όταν η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη χάνοντας 2-1 στο δεύτερο ματς που διεξήχθη στην Αγγλία και ενώ το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το 2015-16 με τον Φαν Γκαλ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ δεν προκρίθηκε καν από την φάση των ομίλων και εν συνεχεία έπαιξε στο Europa League ενώ το 2016-17 αγωνίστηκε στο Europa League και το κατέκτησε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ