ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: Δεν χάνει το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's Harry Maguire applauds to supporters at the end of the Europa League round of 32 first leg soccer match between Brugge and Manchester United at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday, Feb. 20, 2020. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Manchester United's Harry Maguire applauds to supporters at the end of the Europa League round of 32 first leg soccer match between Brugge and Manchester United at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday, Feb. 20, 2020. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για όσα έγιναν στη Μύκονο, το συγκεκριμένο γεγονός όμως δεν πρόκειται να του κοστίσει (και) το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο επίκεντρο της προσοχής στη Μεγάλη Βρετανία, λόγω του καυγά στον οποίο ενεπλάκη στη Μύκονο και της καταδίκης του. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ έμαθε το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου την ακριβή τιμωρία του ( κατέθεσε πάντως έφεση, την οποία οι δικηγόροι του -σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού- αισιοδοξούν ότι θα κερδίσει) και εν συνεχεία πως "κόπηκε" από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με Ισλανδία και Δανία.

Η περιπέτειά του στο νησί των ανέμων δεν πρόκειται πάντως να του κοστίσει (και) το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν πρόκειται να πάρει πιο δραστικά μέτρα για εκείνον, θέλοντας να αφήσει την σκόνη των τελευταίων ημερών να "κάτσει".

Όπως εξηγείται μάλιστα, η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" θα παραμείνει σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Χάρι Μαγκουάιρ, δίχως όμως να τον καλέσει σε απολογία.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ