ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μ.Γιουνάιτεντ: Όχι στην Ίντερ για την πώληση του Γιανγκ

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, hugs Ashley Young after the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, hugs Ashley Young after the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Ίντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άσλεϊ Γιανγκ, όμως όλα δείχνουν πως θα πρέπει να κάνει υπομονή έξι μήνες καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον αφήνει να φύγει από τον Ιανουάριο.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ίντερ να του πάρει μεταγραφές για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική η ομάδα του απέναντι στην Γιουβέντους και να την γκρεμίσει από την κορυφή και ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους νερατζούρι για να μετακομίσει στο Μιλάνο είναι ο Άσλεϊ Γιανγκ.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, που σημειώνουν ωστοσο πως ναι μεν το deal έχει κλείσει, ωστόσο η Ίντερ δεν θα μπορέσει να κάνει δικό της τον 34χρονο Άγγλο φουλ-μπακ από αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Manchester United's Ashley Young, right, hugs teammate Ander Herrera who scored his side's first goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Ashley Young, right, hugs teammate Ander Herrera who scored his side's first goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRAN

Αιτία είναι η άρνηση του αντιπροέδρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του παίκτη από το Ολντ Τράφορντ, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα δει το συμβόλαιό του με τους κόκκινους διαβόλους να ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και έπειτα να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Τα ίδια ρεπορτάζ σημειώνουν άλλωστε πως ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ίντερ, με τους Μιλανέζους να ετοιμάζονται είτε τώρα είτε τον Ιούνιο να υποδεχτούν τον τρίτο κατά σειρά παίκτη της Γιουνάιτεντ μέσα σε έναν χρόνο, μετά τους Ρομελού Λουκακού και Αλέξις Σάντσες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ