ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Λουκακού: "Μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο η ManUtd"

Belgium's Romelu Lukaku celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Ρομελού Λουκακού, όπου αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους".

Πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Βέλγο στράικερ, Ρομελού Λουκακού. Ο πρώην φορ της Έβερτον, συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους" υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, αν και ο ίδιος τον είχε στείλει από την Τσέλσι στα "ζαχαρωτά", όταν ήταν στον πάγκο των Λονδρέζων.

Ο Λουκακού παραχώρησε την πρώτη του του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να την επιλέξει. Θυμίζουμε πως ο 24χρονος την περυσινή σεζόν σημείωσε 26 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

"Ποιος θα έλεγε όχι στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο; Το καλύτερο γήπεδο στην Αγγλία, οι καλύτεροι φίλαθλοι και για μένα είναι η τέλεια ευκαιρία. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω για μια ομάδα που παλεύει για κάθε τρόπαιο κάθε χρόνο.

Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει στόχο να είναι η απόλυτη κυρίαρχος, μια κυρίαρχη δύναμη. Αν κοιτάξεις την ιστορία της, λέει πολλά από μόνη της. Το να γίνω μέλος του κλαμπ, είναι κάτι που πάντα ήθελα", ανέφερε ο Λουκακού για τη νέα "σελίδα" στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ