ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: "Με ενοχλεί η κριτική γιατί είμαι άνδρας, όπως εσείς"

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: "Με ενοχλεί η κριτική γιατί είμαι άνδρας, όπως εσείς"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι για την σκληρή κριτική στην ομάδα του και στον ίδιο, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει φρέσκος κάθε ημέρα παρά τα όσα γράφονται για αυτόν.

Όσοι νομίζουν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να λυγίσει και να "σπάσει", άδικα περιμένουν. Μπορεί να νιώθει κουρασμένος ψυχικά από το μπαράζ δημοσιευμάτων εις βάρος του και να γνωρίζει πως αυτά έχουν πλήξει τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος πάντως κατέστησε σαφές πως αντέχει ακόμα παρά τα "χτυπήματα" κάτω από τη μέση που δέχεται...

"Πριν το ματς με την Νιούκαστλ, τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές. Δεν κοιμηθηκαμε σε ξενοδοχείο εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ο καθένας έμεινε σπίτι του και νομίζω πως όταν ξύπνησαν το πρωί από αυτά που διάβασαν, επειδή οι παίκτες διαβάζουν και ακολουθούν τα social media, το pregame δεν ήταν εύκολο για αυτούς.

Αυτό που κάνω είναι να τους λέω διαρκώς πως αυτό είναι δικό μου πρόβλημα να διαχειριστώ επειδή εγώ είμαι ο άνδρας. Ας τους αφήσουμε να απολαύσουν το ποδόσφαιρο όπως το έκαναν με την Νιούκαστλ.

Δεν είμαι χαρούμενος που δέχομαι την κριτική αλλά αν κάποιος πρέπει να είναι ο άνδρας, προφανώς προτιμώ να είμαι εγώ και όχι οι παίκτες μου. Ναι, με ενοχλεί η κριτική. Επειδή είμαι άνδρας όπως εσείς", τόνισε σε συνέντευξή του στο "Sky Sports" και πρόσθεσε:

"Είμαι πάντα φρέσκος. Κάθε ημέρα είμαι φρέσκος. Μπορώ να είμαι περισσότερο ή λιγότερο χαρούμενος. Σας εγγυώμαι πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαι φρέσκος και έτοιμος για να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου.

Η αποφασιστικότητά μου και αυτό που θέλω από την ομάδα μου δεν αλλάζει από το αν νικάμε ή χάνουμε".

Όσον αφορά στο δύσκολο ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο, ο "special one" εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τη νίκη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον ηγέτη των "μπλε", τον Εντέν Αζάρ

"Είναι πιο ώριμος από ποτέ. Ξέρει πόσο καλός είναι, ξέρει πόσο μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Στην πρώτη μου σεζόν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, όταν πήραμε τον τίτλο. Στη δεύτερη σεζόν μου δεν ήταν τόσο καλός αλλά και γενικά δεν ήμασταν καλοί.

Έπειτα ήρθε ο Αντόνιο Κόντε και έγινε ξανά ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, οδηγώντας την Τσέλσι. Μπορεί να επηρεάσει τη μοίρα της ομάδας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ