ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κρούση Γιουνάιτεντ για Μίνα

Colombia's Yerry Mina celebrates after scoring his first side's goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Colombia's Yerry Mina celebrates after scoring his first side's goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Δυναμικό "μπάσιμο" για την απόκτηση του Γέρι Μίνα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κινείται για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Σε Νο1 στόχο για την κάλυψη της τρύπας στο κέντρο της άμυνας εξελίσσεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γέρι Μίνα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει (σύντομα) παρελθόν από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Sport", ο αγγλικός σύλλογος ενδιαφέρεται σφόδρα για τον 23χρονο σέντερ μπακ -που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ με το εθνόσημο της Κολομβίας- με τις πιθανότητες απόκτησής του να γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ των "κόκκινων διαβόλων".

Οι οικονομικές απαιτήσεις των "μπλαουγκράνα" ανέρχονται σε 40 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία της Γιουνάιτεντ να τον φέρει στο "Θέατρο των Ονείρων".

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες η Έβερτον κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Καταλανούς για τον διεθνή με τους "καφετέρος" άσο , ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον υψηλόσωμο στόπερ (1.95 μ.), ο οποίος εμφανίστηκε διστακτικός στο να μετακομίσει στην "μπλε" όχθη του Μέρσεϊσαϊντ.

Όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι πως ο σκληροτράχηλος λάτιν αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης, αφού ήδη έχει διαγράψει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως είναι παίκτης των Καταλανών, γεγονός που δείχνει πως... δεν βλέπει την ώρα για να αποχωρήσει από το "Καμπ Νου".

Photo Credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ