ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κράξιμο" σε Λουκακού για τη... χείρα φιλίας στην Γιουβέντους!

ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ρομελού Λουκακού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει σε τίποτα το θωρηκτό της εθνικής Βελγίου και η πρόσφατη τοποθέτησή του περί... Γιουβέντους, τον έβαλε στο στόχαστρο παλαίμαχου άσου των "διαβόλων".

Όλα τα είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα (ενόψει μάλιστα ενός κρίσιμου αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο το ερχόμενο Σάββατο) η μουρμούρα για τον βασικό της επιθετικό της έλειπε.

Και όμως, ο Ρομελού Λουκακού έχει "κατορθώσει" να εκνευρίσει τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων" με την παρατεταμένη αφλογιστία του τον τελευταίο μήνα ενώ η ατάκα του περί ενδεχόμενης μετακίνησής του στην Γιουβέντους ( "Γιατί όχι; Ελπίζω να συμβεί κάποια στιγμή") ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το αποτέλεσμα ήταν να "πάρει φωτιά" ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Πάλιστερ, ο οποίος έκανε λόγο για προσβλητικές δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού απέναντι στο σύλλογο που τον πληρώνει.

"Δεν έχω ακούσει αυτή την ιστορία με τον Λουκακού και την Γιουβέντους αλλά νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ασέβεια όταν αρχίζεις να αναφέρεις άλλους συλλόγους και έχεις συμβόλαιο με κάποια ομάδα.

Εάν το έχεις στο μυαλό σου δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν αυτό αποτυπώνεται σε χαρτί, τότε αυτό για μένα είναι πρόβλημα", τόνισε ο Πάλιστερ με τις πάνω από 300 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, για να προσθέσει:

"Σε μία περίοδο όπου ο σύλλογος βρίσκεται υπό τρομερή πίεση, το να έχεις τον αρχισκόρερ σου να δηλώνει πως θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό -εάν το έχει κάνει- δεν είναι το ιδανικό σενάριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ