ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κιν: "Δεν έχει ηγέτες η Γιουνάιτεντ"

Κιν: "Δεν έχει ηγέτες η Γιουνάιτεντ"

Ο Ρόι Κιν ξέφυγε από την πεπατημένη και απέδωσε τις ευθύνες για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους παίκτες και όχι στον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει τεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τη φιλοσοφία, την τακτική και τις αλόγιστες δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, ο άλλοτε αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων", Ρόι Κιν εξέφρασε διαφορετική άποψη και έριξε τις ευθύνες στους παίκτες!

"Το βράδυ του αποκλεισμού ήταν καταστροφή. Νομίζω ότι οι παίκτες που παίζουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι καλοί, αλλά δεν είναι αρκετά καλοί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλήθεια, αυτό πιστεύω" ανέφερε ο Ιρλανδός με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο Κιν προχώρησε ακόμα περισσότερο, κάνοντας λόγο για παίκτες οι οποίοι κρύφτηκαν πίσω από τον Φαν Χάαλ: "Νομίζω ότι ο προπονητής έχει δεχτεί πολύ κριτική και πολλοί παίκτες έχουν κρυφτεί πίσω του. Ο κόσμος μιλάει για τις τακτικές, τα συστήματα, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τους παίκτες. Αλλά αυτοί είναι σαν ρομπότ".

Καταλήγοντας, ο Κιν εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν παίκτες-ηγέτες: "Θεωρώ ότι δεν έχουν πραγματική ποιότητα. Όταν σκέφτεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντα έχει την πεποίθηση ότι έχει έναν ή δύο σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά. Δεν έχουν χαρακτήρα, δεν είναι ηγέτες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ