ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταπληκτικός Μουρίνιο: "Κιελίνι και Μπονούτσι μπορούν να διδάξουν στο Χάρβαρντ τη θέση του στόπερ!"

ManU coach Jose Mourinho gestures next to Juventus coach Massimiliano Allegri, right, during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
ManU coach Jose Mourinho gestures next to Juventus coach Massimiliano Allegri, right, during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Γιουβέντους όχι απλά πέρασε νικηφόρα από το "Ολντ Τράφορντ" επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά "υποχρέωσε" τον Ζοζέ Μουρίνιο να στάξει μέλι για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τα συνθήματα των οπαδών της Γιουβέντους προς το πρόσωπό του δεν άρεσαν στον Ζοζέ Μουρίνιο που τους απάντησε δείχνοντας τρία δάχτυλα (παραπέποντας στο τρεμπλ που είχε πανηγυρίσει με την Ίντερ τη σεζόν 2009-2010), ωστόσο για την "βέκια σινιόρα" είχε μόνο καλά λόγια να πει ο Πορτογάλος.

"Η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια επτά χρόνια στη σειρά και δεν είναι χαρούμενη με αυτά που έχουν. Θέλουν περισσότερα. Έχουν τον Μπαρτσάλι, τον Κιελίνι, τον Ρουγκάνι. Θέλουν παραπάνω. Πάνε για τον Μπονούτσι.

Κυνηγούν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλο παρελθόν αλλά και με μία μεγάλη επιθυμία για να έχουν ένα μεγάλο μέλλον", τόνισε με δηλώσεις του στο φινάλε του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους (0-1) ο "special one" και πρόσθεσε με νόημα:

"Ο κύριος Μπονούτσι και ο κύριος Κιελίνι μπορούν να πάνε στο Χάρβαρντ και να δώσουν μαθήματα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Φανταστικοί, απόλυτα φανταστικοί".

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-1 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ