ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καταγγελία της Γιουνάιτεντ στη Sun: "Ξέρατε για την επίθεση στον Γούντγουορντ"

Καταγγελία της Γιουνάιτεντ στη Sun: "Ξέρατε για την επίθεση στον Γούντγουορντ"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τους υπαίτιους της επίθεσης στο σπίτι του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ και καταγγέλει την εφημερίδα Sun ότι γνώριζε από πριν το το επρόκειτο να συμβεί.

Στις 29 Ιανουαρίου, γκρουπ 20 οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρονται να ανήκουν στον σύνδεσμο "Men in Black", πέταξε πυροτεχνήματα και άναψαξε καπνογόνα έξω από την πολυτελή οικία του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ, στην περιοχή του Cheshire, εκεί όπου ζει με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες (ο ίδιος και η οικογένειά του δεν ήταν μέσα).

Αφού φώναξαν συνθήματα θανάτου για τον 48χρονο Άγγλο το βράδυ της Τρίτης (28/1), έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πύλη της εισόδου. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι για την Premier League, αλλά και τη νίκη απέναντι στην Τρανμίρ για το FA Cup.

Από τα πυρά τους δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια Γκλέιζερ, που έχει τις μετοχές των "κόκκινων διαβόλων". Λίγο μετά το πρωτοφανές περιστατικό, η Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι όποιος κριθεί ένοχος με βάση τη χρήση του video, θα αποκλειστεί διά παντός από το γήπεδο, καθώς και πως θα του ασκηθεί δίωξη.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν έμειναν όμως, μιας και -μέσω ανακοίνωσης- καταγγέλουν την "Sun" ότι γνώριζε για το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του Γούντγουορντ και πως είχε πληροφορίες από πριν για το τι επρόκειτο να συμβεί, στέλνοντας μάλιστα και δημοσιογράφο της για να καταγράψει το γεγονός. Μαλιστα, η Γιουνάιτεντ επικαλείται την ποιότητα των φωτογραφιών από εκείνη την ημέρα, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν ήταν παρούσα η εφημερίδα στο σημείο της επίθεσης.

Η Sun απάντησε πως είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες Αρχες και πως το έντυπο από την αρχή καταδίκασε το γεγονός, λέγοντας πως ήταν μια συμπεριφορά εγκληματική και απαράδεκτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ