ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κάραγκερ: "Ο Μουρίνιο θα ξεκινήσει τον Σάντσες λόγω του ονόματός του"

Liverpool FC player Jamie Carragher is seen during a press conference a day before his team's Champions League group E soccer match against Debreceni VSC in Budapest, Hungary, Monday, Nov. 23, 2009. (AP Photo/Bela Szandelszky)
Liverpool FC player Jamie Carragher is seen during a press conference a day before his team's Champions League group E soccer match against Debreceni VSC in Budapest, Hungary, Monday, Nov. 23, 2009. (AP Photo/Bela Szandelszky) AP

Ο Τζέιμι Κάραγκερ ισχυρίστηκε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα ξεκινούσε βασικό τον Αλέξις Σάντσες στο επερχόμενο ντέρμπι (10/03) με τη Λίβερπουλ για την 30η αγωνιστική της Premier League, αν απλώς δεν επρόκειτογια το Χιλιανό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε χθες (05/03) με σκορ 3-2 της Κρίσταλ Πάλας, με γκολ του Λουκακού στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Χιλιανός επιθετικός, Αλέξις Σάντσες, αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο, με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, να στέκεται στην απόδοσή του.

Ο Κάραγκερ αναφέρθηκε στην άσχημη εμφάνιση του Χιλιανού, λέγοντας πως αν ο Μάρκους Ράσφορντ είχε την ίδια απόδοση θα βρισκόταν σίγουρα στον πάγκο για το επερχόμενο ματς με τη Λίβερπουλ.

"Είναι οι πρώτες του μέρες στο Μάντσεστερ. Είναι αρκετά ασταθής όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και το τι κάνει με αυτήν. Έχασε την μπάλα κάπου 34 με 35 φορές. Είναι αδιανόητο για έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας", δήλωσε ο 40χρονος παλαίμαχος στόπερ.

"Αν στη θέση του ήταν ο Ράσφορντ, δεν θα είχε πιθανότητα να παίξει το Σάββατο. Δείχνει να μην είναι αρκετά πειθαρχημένος σχετικά με τη θέση του", πρόσθεσε.

Ο 29χρονος Χιλιανός έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει 1 τέρμα.

Εκτός από τον Κάραγκερ και ο Γκάρι Νέβιλ στάθηκε στην απόδοση του Σάντσες.

"Ο Αλέξις δεν έπαιξε καλά απόψε. Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά μ' αυτό. Προσπαθεί να παίζειένα-δύο με τους συμπαίκτες του 35 μέτρα μακριά από το τέρμα. Θα ήθελα περισσότερη κατοχή μπάλας απ' αυτόν. Χρειάζεται να δουλέψει σ' αυτό περισσότερο", δήλωσε σε βρετανική εκπομπή.

"Πρέπει να προσπαθήσει αρκετά. Έπαιζε αρκετό καιρό ως επιθετικός στην Άρσεναλ. Αναρωτιέμαι αν εναντίον της Λίβερπουλ ο Μουρίνιο θα μπορούσε να τον βάλει ως κεντρικό επιθετικό. Άλλωστε ο Πορτογάλος τον έχει δοκιμάσει σε όλες τις θέσεις. Έτσι,ίσως προφυλάξει τον Λουκακού για τη Σεβίλλη.

Πρέπει να προσπαθήσει να επαναφέρει τον Αλέξις σε φόρμα, δεν τον βλέπω ως παίκτη που πρέπεινα παίζει δεξιά στην επίθεση. Έπαιξε στα αριστερά απόψε και φάνηκε απογοητευμένος. Πρέπει να προσπαθήσει να τον βγάλει από τη μεσαία γραμμή", ήταν τα λόγια του 43χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ.

Photo credits: AP Photo/Bela Szandelszky

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ