ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ινς: "Η Γιουνάιτεντ πρέπει να απαλλαγεί από τον Πογκμπά"

Ινς: "Η Γιουνάιτεντ πρέπει να απαλλαγεί από τον Πογκμπά"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πολ Ινς έδειξε στον Πογκμπά την πόρτα της εξόδου της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο χρόνος του στο Μάντσεστερ έχει τελειώσει ελέω της συμπεριφοράς του.

Ο Πολ Πογκμπά ελπίζει πως με την επιστροφή στη δράση θα μπορέσει να δώσει μία νέα ώθηση στην καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω σοβαρού τραυματισμού, ωστόσο για τον Πολ Ινς είναι "καμένο χαρτί".

Αιτία το βεβαρημένο πρόσφατο παρελθόν του στους "κόκκκινους διαβόλους", με τον Άγγλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να θεωρεί πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και πως δεν θα καταφέρει ποτέ να φτάσει σε υψηλά στάνταρντς απόδοσης για να κάνει τους οπαδούς να ξεχάσουν τα καμώματά του.

"Υπάρχει αυτή η κατάσταση με τον Πογκμπά από πόσο, σχεδόν δύο χρόνια τώρα; Συνεχίζει και συνεχίζει, δεν τελειώνει ποτέ. Έχω νευριάσει, οι οπαδοί το ίδιο, ποιός δεν είναι;", τόνισε με δηλώσεις του ο Ινς, και συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ύφος κατά του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή:

"Ουσιαστικά, δεν έχει πάρει ποτέ μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ. Κατά τη γνώμη μου, δεν πείστηκε ποτέ από την απόφαση να επιστρέψει. Βλέπω πως είναι μετανιωμένος που επέστρεψε στο Μάντσεστερ.

Ινς: "Η Γιουνάιτεντ πρέπει να απαλλαγεί από τον Πογκμπά"
MARTIN RICKETT, PA VIA AP

Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, ειδικά εκτός γηπέδου, και αυτό ισχύει και για τον μάνατζέρ του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα). Επιπλέον, ούτε οι εμφανίσεις του στο γήπεδο ήταν υψηλού επιπέδου.

Ο Σόλσκιερ προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα στο σωστό μονοπάτι, αλλά ο Πογκμπά δεν κάνει καλό στο σύλλογο με την παρουσία του. Έχει πάρα πολλούς περισπασμούς, ο χρόνος του εδώ έχει τελειώσει.

Εαν έρθει μία καλή πρόταση, ο προπονητής θα πρέπει να τον ξεφορτωθεί. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι".

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά μεταγράφηκε από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2016 με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ, με τον Γάλλο να μην καταφέρνει όμως να δικαίωνει τους ανθρώπους του συλλόγου για την τεράστια επένδυση που έκαναν ώστε να τον φέρουν πίσω στο Ολντ Τράφορντ μετά από τα τέσσερα εξαιρετικά χρόνια που είχε στο Τορίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ