ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Χωρίς εσάς, δεν θα έπαιζα ποδόσφαιρο σήμερα"

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic holds the trophy after Manchester won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Ιμπραχίμοβιτς (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην δράση έπειτα από επτάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στο πλάι του. Αναλυτικά το μήνυμά του.

Μπορεί να είναι αλαζόνας, να έχει τουπέ, να θέλει κάθε φορά να δείχνει ότι είναι κάποιος, όμως υπάρχουν και οι στιγμές όπου βγάζει την άκρως ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά του. Άλλωστε, όταν κάποιος περνάει μια δοκιμασία, τότε καταλαβαίνει ότι η ατυχία δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει ακόμα και εκείνους που αισθάνονται βασιλιάδες. Όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς...

Έπειτα από επτάμηνη απουσία λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί, ο Σουηδός στράικερ επέστρεψε στη δράση και αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ (4-1), γνωρίζοντας την αποθέωση στο "Ολντ Τράφορντ". Ήταν μια μοναδική στιγμή για τον ίδιο η επιστροφή του και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του μέσω Instagram.

"Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου τους τελευταίους μήνες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τον Μίνο (εννοεί τον Ραϊόλα), τον Ντάριο Φορτ, τους γιατρούς Φου και Βόλκερ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως τους οπαδούς. Δεν ήταν μια προσωπική δουλειά. Χωρίς εσάς, δεν θα έπαιζα ποδόσφαιρο σήμερα, επομένως από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ όλους".

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ