ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Το να τα παρατήσω, δεν είναι επιλογή!"

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic reacts after failing to score during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic reacts after failing to score during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανέβασε μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου τονίζει πως για κανένα λόγο δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και μια φωτογραφία με τα καλογυμνασμένα πόδια του.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ στο "Ολντ Τράφορντ" στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League.

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και ως εκ τούτου ξεκινάει ο ανηφορικός δρόμος πρώτα της επέμβασης και μετά της πολύμηνης αποκατάστασης, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει και να πατήσει εκ νέου χορτάρι το 2018 (!).

Πάντως, για κανένα λόγο δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και το γνωστοποίησε με ποστάρισμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέβασε και μια φωτογραφία με τα καλογυμνασμένα πόδια του. Ο 35χρονος ανέφερε πως ο ίδιος θα αποφασίσει πότε θα βάλει "τίτλους τέλους" στην ποδοσφαιρική διαδρομή του.

"Πρώτα απ' όλα, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Δεν είναι νέο το ότι τραυματίστηκα και ότι θα απουσιάσω για λίγο από το ποδόσφαιρο. Θα το περάσω αυτό όπως όλα τ' άλλα και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Μέχρι τώρα, έπαιζα μπάλα με το ένα πόδι, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, εγώ θα αποφασίσω πότε είναι η ώρα να σταματήσω και τίποτα άλλο. Το να τα παρατήσω, δεν είναι επιλογή. Τα ξαναλέμε σύντομα", έγραψε ο Ιμπραχίμοβιτς στο Instagram και φυσικά ακολούθησαν εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ