ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Γκουαρδιόλα, ο πιο ανώριμος προπονητής"

FC Barcelona's Zlatan Ibrahimovic of Sweden, right talks with his coach Pep Guardiola, during the Champions League semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 28, 2010. Inter lost the match 0-1, but went through to the final 3-2 on aggregate. (AP Photo/Manu Fernandez)
Γκουαρδιόλα, Ιμπραχίμοβιτς ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τα "έχωσε" στον Πεπ Γκουαρδιόλα, κάνοντας αναφορά στην κοινή τους θητεία στη Μπαρτσελόνα. Διαβάστε όσα είπε για τον τεχνικό της Σίτι ο στράικερ της Γιουνάιτεντ.

Ευθεία επίθεση στον Πεπ Γκουαρδιόλα από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκε στο ιταλικό "Sky" και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Καταλανό ως τον πιο ανώριμο προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε.

Ο 36χρονος φορ αναφέρθηκε στην κοινή του θητεία με τον Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα, λέγοντας: " Οι πρώτοι έξι μήνες είναι εξαιρετικοί. Μετά ο προπονητής άλλαξε σύστημα, τακτική και αυτό ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε. Πήγαινα να του μιλήσω και πήγαινε αλλού. Πήγαινα να τον συναντήσω και εκείνος έφευγε.

Κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι που δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα ήταν δικό του, αυτός δεν ήθελε να το λύσει. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα όταν μου είπε ότι άλλοι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν εμφανίστηκαν με Πόρσε και Φεράρι στην προπόνηση. Δεν ήταν ο χειρότερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα, αλλά σίγουρα ο πιο ανώριμος".

Ο Ζλάταν αποκάλυψε τι είχε πει στον Γκουαρδιόλα: " Πιστεύω ότι θυσιάζεις μερικούς παίκτες μόνο για έναν, τον Μέσι". Του απάντησε ο Πεπ, σύμφωνα με τον "Ίμπρα": " Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες, αλλά θα το λύσω, κανένα πρόβλημα". Και πρόσθεσε ο έμπειρος φορ: " Στο επόμενο ματς ήμουν στον πάγκο. Στο δεύτερο το ίδιο, στο τρίτο και στο τέταρτο το ίδιο.

Από εκείνο το σημείο και μετά κατάλαβα ότι δεν κάτι δεν πάει καλά. Σταμάτησε να μου μιλάει και να με κοιτάζει". Ο Ιμπραχίμοβιτς πήγε στη Μπαρτσελόνα το 2009, αλλά έμεινε εκεί μόνο για μια σεζόν. Η επίθεση του "Ίμπρα" στον Γκουαρδιόλα έρχεται λίγες μέρες μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ, στο οποίο η Σίτι επικράτησε 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ