ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Φτάνει πια με τον Φέργκιουσον και την τάξη του '92"

United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξέσπασε με αφορμή τις δυσκολίες που βάζει στην τωρινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η περίφημη τάξη του '92.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε συνέντευξη στη "Mirror" και όπως το συνηθίζει, δεν μάσησε τα λόγια του. Ο Σουηδός στράικερ έκανε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε προπονητής που αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή όλοι μιλούν για την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο οποίος πέρασε από τους "κόκκινους διάβολους", ισχυρίστηκε ότι πρέπει να σταματήσει πλέον αυτή η ιστορία, να επικαλείται δηλαδή ο καθένας τι συνέβαινε στην ομάδα κατά τη θητεία του σπουδαίου Σκωτσέζου τεχνικού.

"Οτιδήποτε συμβαίνει συσχετίζεται με την περίοδο του Φέργκιουσον. Λένε για παράδειγμα ότι «αν ήταν τώρα ο Φέργκιουσον, τίποτα δεν θα είχε συμβεί, ο Φέργκιουσον δεν θα το έκανε έτσι. Ο Φέργκιουσον θα το έκανε αλλιώς». Όλα είναι ο Φέργκιουσον. Αν ήμουν εκεί θα έλεγα ότι δεν υπάρχει πλέον Φέργκιουσον. Ότι ήρθα εδώ και θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Ότι δεν θέλω να ακούσω τι συνέβαινε παλιά. Κοιτάζω το παρόν. Ο Φέργκιουσον έχει θέση στην ιστορία της ομάδας, αλλά το κλαμπ συνεχίζει".

Ο 37χρονος δεν άφησε ασχολίαστη και την περίφημη τάξη του '92, την οποία δημιούργησε ο Φέργκιουσον με παίκτες όπως τα αδέρφια Νέβιλ, ο Γκιγκς, ο Μπατ και ο Σκόουλς. "Δεν είναι πλέον στην ομάδα. Είναι στην τηλεόραση και διαρκώς παραπονιούνται επειδή δεν είναι ενεργοί στο κλαμπ. Αν θες να πιάσεις δουλειά στην ομάδα, πήγαινε και ψάξ' το. Δεν μπορείς να βγαίνεις συνέχεια στην τηλεόραση, να κάνεις παράπονα και να κριτικάρεις. Ναι, εντάξει, το ξέρουμε ότι πετύχατε".

Ο "Ίμπρα", που φόρεσε 53 φορές τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και σημείωσε 29 γκολ, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Πολ Πογκμπά, λέγοντας: " Ήταν στη Γιουνάιτεντ όταν ήταν μικρός, μετά έφυγε και επέστρεψε. Στον κύκλο του Φέργκιουσον αυτό δεν άρεσε, επειδή αυτοί έμειναν όλη τους τη... ζωή με τον Φέργκιουσον. Ούτε καν μιλούσαν αν δεν τους έλεγε ο Φέργκιουσον να ανοίξουν το στόμα τους".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ