ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χειρότερη εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1989, με αρνητικό συντελεστή τερμάτων!

Manchester United head coach Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Μουρίνιο AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις ήττες σε επτά ματς πρωταθλήματος, έχει δεχτεί τρεις τριάρες μέχρι στιγμής και έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

Μια ακόμη ήττα υπέστη απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε 3-1 από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει μαζέψει δέκα βαθμούς με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, την ώρα που τα αποδυτήρια είναι "μπαρούτι". Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 10η θέση και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

Αντίστοιχη συγκομιδή βαθμών είχε κάνει την σεζόν 2013/14, όταν προπονητής ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ποια ήταν η διαφορά; Ότι τώρα έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και έχοντας δεχθεί δώδεκα.

Η Γιουνάιτεντ δεν επιτίθεται καλά, δεν αμύνεται καλά, με λίγα λόγια είναι ένα σύνολο, το οποίο δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, με τον Μουρίνιο να βρίσκεται στην πιο άβολη περίοδο της καριέρας του. Τέτοιο ξεκίνημα έχει να κάνει από τη σεζόν 1989/90, όταν στον πάγκο ήταν για τέταρτη χρονιά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μέχρι στιγμής έχει χάσει από Μπράιτον, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τη Γουλβς. Επίσης, έχει αποκλειστεί από τη Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ. Εφιάλτης δίχως τέλος...

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ