ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η τρομερή απάντηση του Ιμπραχίμοβιτς σε δημοσιογράφο

Η τρομερή απάντηση του Ιμπραχίμοβιτς σε δημοσιογράφο

Ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να ρωτήσει με... τρόπο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γιατί δεν παίζει καλά φέτος και πήρε την απάντησή του από τον Σουηδό επιθετικό.

Σε κέφια βρέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φέγενορντ στο "Ολντ Τράφορντ", όπως απέδειξε και όταν... προκλήθηκε από δημοσιογράφο.

Ένας εκπρόσωπος Τύπου αποφάσισε να... θίξει ένα θέμα ταμπού, την απόδοση του Σουηδού επιθετικού τη φετινή σεζόν, ο οποίος μετά από μία πολύ καλή εκκίνηση της σεζόν, μετράει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους 2,5 μήνες.

"Δεν σε βλέπουμε να λάμπεις όπως σε είχαμε συνηθίσει να λάμπεις στους προηγούμενους συλλόγους σου. Ποιος είναι ο λόγος και πότε θα σε δούμε να λάμπεις κι εδώ;", ήταν η ερώτηση του... τολμηρού αν μη τι άλλο δημοσιογράφου, για να λάβει την απάντηση:

"Λάμπω 24 ώρες το 24ωρο, οπότε εξαρτάται πώς θέλεις να με δεις να λάμπω. Είμαι στο παιχνίδι είκοσι χρόνια, μεγαλώνω όντως, αλλά αισθάνομαι ότι όσο μεγαλώνω, τόσο καλύτερος γίνομαι. Παρ' όλα αυτά λάμπω, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Αλλά εάν θέλεις να λάμπω ακόμη περισσότερο, θα προσπαθήσω να το κάνω για σένα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ