ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συμπόνια του Μπερμπάτοφ για τον Μουρίνιο

ManU coach Jose Mourinho reacts during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho reacts during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πάρα πολλά νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουνγκ Μπόις και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Είναι δεδομένο ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της προπονητικής του καριέρας στο Μάντσεστερ. Ο Πορτογάλος ειδικά στο ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις είχε πολλά νεύρα και δικαιολογημένα αφού οι παίκτες του δεν μπορούσαν να βρουν την αντίπαλη εστία.

Η Μάντσεστερ είχε 21 τελικές προσπάθειες και μόλις τέσσερις βρήκαν το στόχο, ενώ για να μπει το νικητήριο όπως αποδείχτηκε γκολ έπρεπε να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές να σηκώσει τα χέρια του με αγανάκτηση με αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του. Βέβαια η κορυφαία του στιγμή ήταν όταν πέταξε κάτω με δύναμη τη θήκη με τα μπουκάλια νερού.

Για όλα αυτά πήρε θέση ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δικαιολογώντας σε μεγάλο βαθμό τον Πορτογάλο. "Όταν ο Ζοζέ κατέστρεψε τη θήκη με τα μπουκάλια του νερού αυτό ήταν μια ένδειξη απελευθέρωσης του στρες που είχε. Τον καταλαβαίνω γιατί και εδώ χοροπηδούσα στο σπίτι. Τα παιδιά κοιμόντουσαν και η γυναίκα μου ήρθε αμέσως ουρλιάζοντας και μου έλεγε αν είμαι τρελός, αλλά έπρεπε να το εξωτερικεύσω. Τον καταλαβαίνω" είπε μεταξύ άλλων ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ