ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η photo του Πογκμπά με τον γιο του Νέντβεντ που "απογείωσε" τους οπαδούς της Γιουβέντους!

ManU midfielder Paul Pogba applauds fans at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
ManU midfielder Paul Pogba applauds fans at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι οπαδοί της Γιουβέντους επιθυμούν την επιστροφή του Πογκμπά στο Τορίνο και μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο γιος του Πάβελ Νέντβεντ, ήρθε για να τους... βάλει στην μπρίζα!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως έχει πιάσει το ταβάνι του ο Πολ Πογκμπά, όμως στο Τορίνο ο Γάλλος μέσος ήταν "βασιλιάς" και οι τιφόζι της Γιουβέντους δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ίσα-ίσα, λαχταρούν για την επιστροφή του και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο "Allianz Stadium" στο πλαίσιο του αγώνα της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική του Champions League, του έδειξαν την αγάπη τους ώστε να τον "πείσουν" να επιλέξει το δρόμο του γυρισμού στα γνώριμα λημέρια του.

Ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής, ειδικά από τη στιγμή που με τον Μουρίνιο η σχέση του είναι προβληματική εδώ και μία διετία, και ένας άνθρωπος της οικογένειας της "Γιούβε" ήρθε να "φτιάξει" ακόμα περισσότερο τους φανς των "μπιανκονέρι".

Όχι μάλιστα κάποιος τυχαίος αλλά ο Πάβελ Νέντβεντ Τζούνιορ, ο 18χρονος γιος του αντιπροέδρου της Γιουβέντους, που ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας φωτογραφία του αγκαλιά με τον Πογκμπά και το σχόλιο "Ο φίλος μου".

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε βομβαρδισμός σχολίων, με τους τιφόζι να ζητούν από τη διοίκηση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ντύσει ξανά στα ασπρόμαυρα τον Πογκμπά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ