ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτοξεύει τις αποδοχές του Ντε Χέα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτοξεύει τις αποδοχές του Ντε Χέα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να προσφέρει ένα απίθανο συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα, ώστε να κρατήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μακριά από τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της αγγλικής " Daily Star", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να "χρυσώσει" τον Νταβίντ Ντε Χέα, προκειμένου να αποτρέψει την έξοδο του Ισπανού από το "Old Trafford".

Είναι γνωστό ότι ο 26χρονος αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για τη θέση του τερματοφύλακα και αναμένεται να υπάρξει νέα απόπειρα από πλευράς των "μερένγκες" να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατόπιν αυτού, οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν αποφασίσει να επεκτείνουν το συμβόλαιό του. Η τρέχουσα σύμβαση του Ισπανού λήγει το 2019 και προβλέπει περίπου 12.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση, αποδοχές οι οποίες αποτελούν τις υψηλότερες στον κόσμο για τερματοφύλακα (ο δεύτερος Νόιερ λαμβάνει 9.000.000), με την αγγλική ομάδα να σκέφτεται να ανεβάσει αυτό το ποσό στα 18.000.000!

Ως φαίνεται, η οικονομική δύναμη της ομάδας του Μάντσεστερ ενδέχεται να καθορίσει την έκβαση της υπόθεσης και να αναγκάσει τη Ρεάλ να στραφεί στους έτερους στόχους της για τη θέση, Τιμπό Κουρτουά και Ούγκο Λορίς.

Ο Ντε Χέα βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2011. Τα τελευταία χρόνια, η αξία του έχει σημειώσει ραγδαία άνοδο και θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι η εναλλακτική του Κουρτουά στη Ρεάλ
Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ