ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η γκάφα της Γιουνάιτεντ με Μιναμίνο

Salzburg's Takumi Minamino, left, jubilates after scoring his sides second goal during a Champions League group E soccer match between Genk and Salzburg at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Salzburg's Takumi Minamino, left, jubilates after scoring his sides second goal during a Champions League group E soccer match between Genk and Salzburg at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Λίβερπουλ έκλεισε τον Τακούμι Μιναμίνο της Ζάλτσμπουργκ, αλλά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώριζαν πως ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Τακούμι Μιναμίνο αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το "ΟΚ" προκειμένου να καλυφθεί η ρήτρα ύψους 9.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Ζάλτσμπουργκ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή χρονιά με την αυστριακή ομάδα, καθώς έχει εννιά γκολ και έντεκα ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αποκορύφωμα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League που ήταν κι εκείνες που τον μετέτρεψαν σε ένα ιδιαίτερα θελκτικό πρότζεκτ για την αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώριζαν πως υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή. Το ρεπορτάζ της " Mirror" αναφέρει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιριστή και ήταν έτοιμοι να κάνουν κίνηση, αλλά η Λίβερπουλ κινήθηκε πιο έξυπνα και τον έκανε δικό της.

Μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών άρχισαν πριν από έξι εβδομάδες, με τη συμφωνία να ολοκληρώνεται μέσα στην εβδομάδα, ύστερα κι από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους ομίλους του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λίβερπουλ: Παίρνει Μιναμίνο τον Ιανουάριο
Λίβερπουλ: Οι παίκτες έλεγαν στον Κλοπ να πάρει τον κλεισμένο Μιναμίνο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ