ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ καταστρώνει τα πλάνα της για τον Ιανουάριο

Η Γιουνάιτεντ καταστρώνει τα πλάνα της για τον Ιανουάριο

Οι τραυματισμοί και η κακή αγωνιστική πορεία "οδηγούν" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διορθωτικές κινήσεις, ενόψει Ιανουαρίου. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή των παικτών.

Μπορεί να μεσολαβεί ένας μήνας απ' την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταστρώνει από τώρα τα πλάνα της. Η διοίκηση της ομάδας είναι διατεθειμένη να ξοδέψει αρκετά χρήματα, ώστε να φέρει στο "Old Trafford" έμπειρο αμυντικό.

Στη συζήτηση ενίσχυσης συμμετέχει κι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα είναι ο τελικός κριτής πριν απ' τη διαπραγμάτευση. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" θέτουν ως προτεραιότητα την έλευση κεντρικού αμυντικού, μιας και οι τραυματισμοί των Ερίκ Μπαγί και Κρις Σμόλινγκ έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Special One.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιβοριανός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 35 εκατ. ευρώ, ως βασική επιλογή για τα μετόπισθεν, αλλά ο τραυματισμός που αποκόμισε στο γόνατο τον έχει αφήσει εκτός γηπέδων απ' τα τέλη Οκτωβρίου. Εκτός αυτού, ο 22χρονος θα απουσιάσει τον Ιανουάριο, μιας κι έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ για σχεδόν τρεις εβδομάδες (σ.σ. θα παίξει ρόλο η πορεία της χώρας του στη διοργάνωση).

Η Γιουνάιτεντ καταστρώνει τα πλάνα της για τον Ιανουάριο

Απ' την άλλη, ο Σμόλινγκ, ο πιο έμπειρος αμυντικός του ρόστερ, (σ.σ. μετρά 155 συμμετοχές στην Premier League) έσπασε σε δύο μέρη δάχτυλο του ποδιού του. Τραυματισμός που θα τον αφήσει για ακόμη 15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Επιπλέον, όπως γίνεται αντιληπτό απ' τα αποτελέσματα, η Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Άξιο αναφοράς είναι ότι τη φετινή σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις) έχει κρατήσει το μηδέν σε μόλις επτά αναμετρήσεις (σ.σ. στις τέσσερις αγωνιζόταν ο Μπαγί).

Τα παραπάνω κάνουν επιτακτική την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Μάλιστα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποιους παίκτες θα στραφεί το βλέμμα του Πορτογάλου τεχνικού, μιας και είναι δύσκολο να γίνουν πρωτοκλασάτες προσθήκες στα μέσα της σεζόν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ