ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουκακού σκόραρε μετά από 13 ματς στο "Ολντ Τράφορντ"

ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU forward Romelu Lukaku reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ ολόκληρους μήνες είχε να πετύχει γκολ στο "Ολντ Τράφορντ" ο Ρομελού Λουκακού σε όλες τις διοργανώσεις και κόντρα στην Φούλαμ ξόρκισε τους δαίμονές του (VIDEO).

Όταν ο Ρομελού Λουκακού άνοιγε το δρόμο για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σουόνσι στις 31 Μαρτίου του 2018 (2-0 το τελικό σκορ για τους "κόκκινους διαβόλους") δεν θα μπορούσε ποτέ να βάλει στο μυαλό του πως η αμέσως επόμενη φορά που θα πανηγύριζε στο σπίτι του θα αργούσε υπερβολικά.

Και όμως, συμβόλαιο με τις νίκες δεν έχει καμία ομάδα και συμβόλαιο με τα γκολ ουδείς παίκτης, με τον Βέλγο να το διαπιστώνει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο αφού έμεινε άσφαιρος στο "Ολντ Τράφορντ" για τα επόμενα 997 λεπτά που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ο Λουκακού δεν σκόραρε στα επόμενα 13 παιχνίδια στο "Θέατρο των Ονείρων", ήτοι 252 ημέρες, και χρειάστηκε να βρεθεί η αδύναμη Φούλαμ (έφτασε ήδη τα 40 γκολ παθητικό) για να σπάσει την κατάρα.

Ήταν το 42ο λεπτό του αγώνα όταν έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Μάτα, σε ένα ματς μάλιστα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ σε παιχνίδι της μετά τις 26 Ιανουαρίου 2018 όταν και είχε επιβληθεί 4-0 εκτός έδρας της Γέοβιλ για το Κύπελλο Αγγλίας!

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ