ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η ατάκα του Γκιγκς για τον... παντογνώστη Ιμπραχίμοβιτς

Wales' coach Ryan Giggs looks on during the match against China at the 2018 China Cup International Football Championship in Nanning in China's Guangxi province on Thursday, March 22, 2018. Wales defeated China in 6-0. (Color China Photo via AP) CHINA OUT
Wales' coach Ryan Giggs looks on during the match against China at the 2018 China Cup International Football Championship in Nanning in China's Guangxi province on Thursday, March 22, 2018. Wales defeated China in 6-0. (Color China Photo via AP) CHINA OUT COLOR CHINA PHOTO VIA AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς "έβαλε χέρι" στη γενιά του '92 για την αυστηρή κριτική που ασκεί στη νυν ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκαλώντας έτσι τον Ράιαν Γκιγκς να του "απαντήσει".

Η δράση φέρνει αντίδραση αναφέρει ένας από τους θεμελιώδεις νόμους της φυσικής και αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση των καυστικών σχολίων του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων που αφορούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" θέλησε να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στη διάθεση που δείχνουν παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας να εξειδανικεύουν την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να ασκούν αμείλικτη κριτική στην νυν ομάδα και το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις.

Εκείνος που ανέλαβε το ρόλο του υπερασπιστή της γενιάς του '92 που μπήκε στο στόχαστρο του "Ίμπρα" ήταν ο Ράιαν Γκιγκς, με έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της Γιουνάιτεντ επί εποχής Φέργκιουσον και νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουαλίας να απαντάει με δηκτικό τρόπο:

"Εμείς έχουμε παίξει πάνω από 2.000 αγώνες μαζί, αλλά σίγουρα αυτός ξέρει περισσότερα", ήταν η χαρακτηριστικη ατάκα-φωτιά του Γκιγκς με αποδέκτη τον Ιμπραχίμοβιτς, για να προσθέσει:

"Μόνο ο Μπατ είναι ακόμα δεμένος με το σύλλογο, όταν όμως έχεις παίξει σε πάνω από 2.000 αγώνες μαζί, πιστεύω ότι μπορείς να έχεις μία γνώμη.

Κάποιες φορές είναι θετική, κάποιες άλλες αρνητική, όμως δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα. Είμαστε οπαδοί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορούν να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες".

Photo Credits: Color China Photo via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ