ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αστρονομική τιμή της Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba reacts during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Paul Pogba reacts during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Mirror σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει πωλητήριο στον Πολ Πογκμπά και ζητά 225.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά είναι σε οριακό σημείο. Ο Γάλλος μέσος αμφισβητεί ανοιχτά τον προπονητή του για τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πορτογάλος απαντά με το να αφαιρεί από τον 25χρονο το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θεωρώντας πως δεν πρέπει να είναι ανάμεσα στους κάπτεν.

Μέσα σ' όλα αυτά, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι το μέλλον του παγκόσμιου πρωταθλητή στο "Ολντ Τράφορντ" είναι δυσοίωνο. Ειδικά, δε, με τον Μουρίνιο στον πάγκο, φαντάζει δύσκολο να μακροημερεύσει ο Πογκμπά, επομένως η πώληση φαντάζει ως πιθανό σενάριο. Μνηστήρες θα υπάρξουν, είναι το μόνο σίγουρο.

Σύμφωνα με τη "Mirror", ο Γάλλος έχει τιμή και είναι αστρονομική. Η Γιουνάιτεντ πουλάει τον Πογκμπά και ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητάει 225.000.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Στους "κόκκινους διαβόλους" κόστισε 115.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Γιουβέντους το 2016 και τώρα θέλουν 110.000.000 ευρώ παραπάνω για να τον δώσουν ξανά.

Ο Πογκμπά έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, αλλά σίγουρα δεν θα είχε πρόβλημα να πουληθεί, ειδικά αν υπάρξει σύλλογος που είναι διατεθειμένος να δώσει αυτά τα χρήματα. Αλλιώς θα περίμενε τα πράγματα, όταν έπαιρνε την απόφαση να αφήσει το Τορίνο για το Μάντσεστερ. Όπως και να 'χει, η Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να τον πουλήσει, αρκεί να λάβει ένα αστρονομικό ποσό!

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ