ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η αινιγματική ανάρτηση του Ιμπραχίμοβιτς

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως δεν θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανέβασε ένα video στο instagram που... σηκώνει συζήτηση. Δείτε το.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δήλωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ως εκ τούτου, ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τον αγγλικό σύλλογο.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο 35χρονος ανέβασε ένα video στο instagram, χωρίς ωστόσο να το συνοδεύει με κάποια λεζάντα που να το εξηγεί. Σε αυτό φαίνονται μόνο τα πόδια του "Ίμπρα" και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του με τη σουηδική σημαία.

Τι θέλει να πει ο... ποιητής; Η πρώτη εκδοχή θέλει τον παίκτη να στέλνει μήνυμα στους θαυμαστές του ότι δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά την αποχώρησή του από τους "κόκκινους διαβόλους".

Η δεύτερη εκδοχή είναι της "expressen" και θέλει τον πρώην πια άσο της Γιουνάιτεντ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα της χώρας του, αφού η ανάρτηση έγινε λίγο μετά τη νίκη της Σουηδίας επί της Γαλλίας.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ