ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουβέντους: Θέλει Πογκμπά, αλλά αυτός θέλει Ρεάλ

Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

O Πογκμπά θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους να θέλει να τον πάρει ξανά στο Τορίνο, όμως ο Γάλλος θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πολ Πογκμπά έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσπάθησε πολύ να φύγει το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν τον άφησαν. Παραμένει στα "πιτς" εδώ και αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε ακριβώς θα επιστρέψει, ενώ και η ομάδα του δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το θέμα.

Ο 26χρονος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι, με τη Γιουνάιτεντ να θέλει να τον ανανεώσει και εκείνον να αρνείται.

Η " Equipe" αναφέρει πως η Γιουβέντους θέλει να τον επαναφέρει στο ρόστερ της και του δίνει γη και ύδωρ για να επιστρέψει στο Τορίνο. Ο Γάλλος το σκέφτεται όμως η επιθυμία του είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το να γυρίσει ξανά στη Serie A.

Σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης παίζει φυσικά ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τη Βασίλισσα να έχει το πλεονέκτημα αφού οι δύο τους έχουν εξαιρετική σχέση και ο 47χρονος έχει ως προτεραιότητα τον συμπατριώτη του από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Photo Credits: AP / Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ