ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Τελική πρόταση 90 εκατ.λιρών για Σάντσο

Γιουνάιτεντ: Τελική πρόταση 90 εκατ.λιρών για Σάντσο

Στην αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταθέσει της τελική πρότασή της για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ, που θα φτάσει τις 90.000.000 λίρες, προχώρησε η αγγλική "Mirror".

Μπορεί η Ντόρτμουντ να είχε διαμηνύσει πως δεν συζητάει πλέον για τον Τζέιντσον Σάντσο, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ομάδα μέχρι τις 10 Αυγούστου για να ικανοποιήσει τις οικονομικές αξιώσεις της ύψους 108.000.000 λιρών, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν το βάζει κάτω.

Οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων και ειδικότερα ο εκτελεστικός διευθυντής Εντ Γουόντγουορντ που χειρίζεται την υπόθεση συνεχίζει να κυνηγάει τον 20χρονο φορ και σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της " Mirror", ο αγγλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος για το τελικό χτύπημα.

Ουσιαστικά για την τελευταία πρόταση που θα είναι "take it or leave it" για τους Γερμανούς, με το εν λόγω μέσο να αποκαλύπτει πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί η τελική πρόταση για την αγορά του παίκτη.

Γιουνάιτεντ: Τελική πρόταση 90 εκατ.λιρών για Σάντσο
BERND THISSEN/POOL VIA AP

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς Άγγλων πως το ποσό αυτό θα πείσει τους Βεστφαλούς να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνηση του παίκτη, ειδικά σε μία περίοδο που έχουν πέσει οι τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ελέω κορονοιού, από τη στιγμή μάλιστα που ο παίκτης είναι θετικός να κάνει το βήμα.

Τόσο γιατί υπάρχει καταρχήν συμφωνία μαζί του, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο που θα του προσφέρει 175.000 λίρες εβδομαδιαίως αλλά και επειδή ο Σάντσο εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την ιδέα να βρεθεί στην ίδια ομάδα με συμπατριώτες του αλλά και συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας όπως οι Ράσφορντ, Γκρίνγουντ και Μαγκουάιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ