ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Σε προχωρημένες επαφές με Λάτσιο για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Lazio's Sergej Milinkovic Savic celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Sergej Milinkovic Savic celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 75.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Στο πρόσωπο του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βλέπουν οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά στη μεσαία γραμμή, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της " AS".

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες της Λάτσιο για την απόκτηση του Σέρβου μέσου, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 75.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Μάλιστα, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, θα ξεκινήσει ένα... ντόμινο, καθώς αναμένεται κίνηση της Ρεάλ για τον Πολ Πογκμπά.

Την περσινή σεζόν, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 41 συμμετοχές με τους "λατσιάλι", ενώ συνολικά με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μετράει 31 τέρματα και 18 ασίστ σε 162 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 12 φορές διεθνής με τη Σερβία.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ