ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Πρώτη προπόνηση του Φαν Ντε Μπέεκ με τους διαβόλους

Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ολλανδία στο Nations League και πέταξε για Αγγλία, όπου είχε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η θητεία του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε επίσημα την Τετάρτη (9/9). Ο 23χρονος μέσος, για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δαπάνησε το ποσό των 40.000.000 λιρών ώστε να τον πάρει από τον Άγιαξ, έφτασε στην Αγγλία μετά από τη λήξη των υποχρεώσεών του με την εθνική Ολλανδίας στο Nations League και λίγο μετά την άφιξή του στο Νησί πήγε στο προπονητικό κέντρο των κόκκινων διαβόλων όπου είχε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Στο Κάρινγκτον, ο πρώην άσος του Άγιαξ δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, με το στόχο του να μην είναι άλλος από το να είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ στη νέα Premier League, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας στις 19 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ