ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ο Σέριγχαμ έστησε στον τοίχο τον Πογκμπά

Γιουνάιτεντ: Ο Σέριγχαμ έστησε στον τοίχο τον Πογκμπά
NICK POTTS/PA VIA AP

Σκληρή κριτική στον Πολ Πογκμπά για τη μη ουσιαστική προσφορά του στην Γιουνάιτεντ την τελευταία τετραετία έκανε ο Τέντι Σέριγχαμ, τονίζοντας πως ο Γάλλος δεν έχει επιθυμία να πετύχει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Η 26η Μαΐου είναι μία ημερομηνία που φέρνει πάντα γλυκές θύμησες στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σαν σήμερα πριν από 21 ακριβώς χρόνια κατακτούσε το Champions League πραγματοποιώντας μία συγκλονιστική ανατροπή στον τελικό με την Μπάγερν, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Τέντι Σέριγχαμ, ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνου του θριάμβου πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης, έζησε πολύ όμορφες στιγμές στο Ολντ Τράφορντ για τέσσερα χρόνια (46 γκολ σε 153 ματς ο απολογισμός του), ωστόσο τώρα δεν είναι το ίδιο αισιόδοξος για την πρώην ομάδα του, που μένει χωρίς πρωτάθλημα από το 2013.

Φρόντισε μάλιστα στο πλαίσιο τηλεοπτικής παρέμβασής του στο "Sky Sports" να στρέψει τα βέλη του κατά ενός παίκτη της ομάδας, του Πολ Πογκμπά, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ και πως πρέπει η διοίκηση να τον απομακρύνει άμεσα.

"Θα πρέπει η Γιουνάιτεντ να κάνει σωστές επιλογές στο ποια άτομα θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Πογκμπά που γίνεται πολύς λόγος για αυτόν.

Γιουνάιτεντ: Ο Σέριγχαμ έστησε στον τοίχο τον Πογκμπά

Αναφέρουμε πολύ συχνά κορυφαίους παίκτες, αρχηγούς, που έβγαιναν μπροστά όταν χρειαζόταν. Ο Ρόι Κιν ήταν ένας από αυτούς και σε κάθε ματς μιλούσε στην ομάδα εξαιτίας της επιθυμίας του να πάρουμε τη νίκη.

Κοιτάξτε τον Πογκμπά, έχει την ίδια επιθυμία; Ναι, είναι ταλαντούχος, αλλά είναι ικανός να ξελασπώσει την Γιουνάιτεντ στα δύσκολα; Για μένα η απάντηση είναι όχι.

Είναι καλό να έχεις εγωισμό και να είσαι αλαζόνας μερικές φορές. Το είχε και ο Ντουάιτ Γιορκ, αλλά είχε και τον τρόπο να φτιάχνει τα πράγματα εντός γηπέδου και ο Πογκμπά δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Νομίζω λοιπόν πως θα ήταν προτιμότερο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρει έναν άλλον παίκτη στη θέση του που να έχει την επιθυμία για νίκη που λείπει από εκείνον", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άγγλος παλαίμαχος επιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ