ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ο Γούντγουορντ στηρίζει απόλυτα το πλάνο με Σόλσκιερ

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. West Ham beat Manchester United 2-0. (AP Photo/Leila Coker)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. West Ham beat Manchester United 2-0. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει βρεθεί στο επίκεντρο αυστηρής κριτικής για την άσχημη πορεία της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, όμως η διοίκηση του συλλόγου έστειλε μήνυμα πως εξακολουθεί να θεωρεί τον Νορβηγό ως τον ιδανικό για την άκρη του πάγκου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να παραπατάει στην αρχή της σεζόν, με την 12η θέση που κατέχει μετά τη συμπλήρωση 8 αγωνιστικών να ισοδυναμεί με τη χειρότερή της εκκίνηση στα τελευταία 30 χρόνια, παρόλα αυτά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να συνεχίζει απερίσπαστα τη δουλειά του στον πάγκο χωρίς να κοιτάζει δεξιά και αριστερά για υποψήφιους μνηστήρες.

Λίγο πριν τη μητέρα των μαχών με την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" για την 9η αγωνιστική της Premier League, ο εκτελεστικος διευθυντής των κόκκινων διαβόλων Εντ Γούντγουορντ θέλησε να κάνει δηλώσεις στήριξης προς τον Νορβηγό, ξεκαθαρίζοντας πως η διοίκηση είναι 100% μαζί του για να αλλάξει το κλίμα και να επαναφέρει το σύλλογο στο μονοπάτι των επιτυχιών.

"Το όραμα του Όλε κουμπώνει ακριβώς στον πυρήνα των τριών ποδοσφαιρικών μας στόχων. Πρέπει να κατακτούμε τρόπαια, να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες.

Manchester United chief executive Ed Woodward, centre, applauds before the team's English Premier League soccer match against Tottenham at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Jan. 1, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United chief executive Ed Woodward, centre, applauds before the team's English Premier League soccer match against Tottenham at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Jan. 1, 2014. (AP Photo/Jon Super) © 2014 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μετά την άφιξη του Όλε, είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και το μέρος που θέλουμε να φτάσουμε.

Είδαμε μία ομαδα να παίζει γρήγορο, στρωτό ποδόσφαιρο, με τη φιλοσοφία και το στιλ που θέλει ο προπονητής μας να βλέπει από την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας των κόκκινων διαβόλων, για να προσθέσει:

"Ο Όλε επανέφερε επίσης την πειθαρχεία στα αποδυτήρια, η οποία νομίζω πως απουσίαζε τα τελευταία χρόνια. Χτίζει μία ομάδα που σέβεται την ιστορία του συλλόγου και στην οποία οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και σέβονται τους συμπαίκτες τους. Ουδείς είναι πάνω από το σύλλογο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ: Η συνάντηση Πογκμπά - Ζιντάν έδωσε τροφή σε νέα σενάρια για Ρεάλ
Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Εκτός Ντε Χέα - Πογκμπά, προλαβαίνει ο Μαρσιάλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ