ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ο 17χρονος με τα 600 γκολ που παίρνει από τη Σίτι

Γιουνάιτεντ: Ο 17χρονος με τα 600 γκολ που παίρνει από τη Σίτι

Ο 17χρονος Άγγλος επιθετικός που βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο είναι έτοιμος να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να υπογράψει στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για να αποκτήσει τον σούπερ Άγγλο σκόρερ Τσάρλι ΜακΝιλ, ο οποίος τον Σεπτέμβριο θα γίνει 17 ετών. Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία όμως δεν δέχεται να μείνει και θέλει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες καλούνται να συμφωνήσουν σε συγκεκριμένο ποσό για τη μεταπήδηση του νεαρού από το ένα κλαμπ στο άλλο ή διαφορετικά θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Ο ΜακΝιλ με τα 600 γκολ είναι υποστηρικτής της Γιουνάιτεντ, την οποία άφησε πριν από έξι χρόνια για να πάει στη Σίτι. Αυτόν τον απίθανο αριθμό τερμάτων έχει σημειώσει και με τα δύο κλαμπ.

Γιουνάιτεντ: Ο 17χρονος με τα 600 γκολ που παίρνει από τη Σίτι

Ο Άγγλος πήρε ευκαιρίες με την U18 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ενώ δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του, επιδιώκει να αποσπάσει χρήματα. Εκτός από τη Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Γουλβς και η Λιντς, σύμφωνα με τη Daily Mail.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ