ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: "Ντου" 77 εκατ. ευρώ για τον Πεπέ

Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Το αποφασιστικότερο βήμα σε σύγκριση με όλους τους ανταγωνιστές της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ν' αποκτήσει τον Νικολά Πεπέ της Λιλ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δίνουν 77 εκατ. ευρώ για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Η μεταγραφή του Νικολά Πεπέ σε κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο από την Λιλ αναμένεται να γίνει σίριαλ το καλοκαίρι, εκτός κι αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Times που θέλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προηγούμενη εβδομάδα, να έκανε αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού.

Το έγκυρο Μέσο σημειώνει ότι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" με τις ευλογίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προχώρησαν σε πρόταση για τον Πεπέ ύψους 77 εκατ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που αναζητούσε η Λιλ από τους ενδιαφερόμενους που γλυκοκοιτάζουν το πιο ακριβό περιουσιακό τους στοιχείο.

Ρεπορτάζ στο εξωτερικό ήθελαν την Ίντερ να άπλωσε 50 εκατ. ευρώ στους Γάλλους για τον Πεπέ, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι ο παίκτης κοστίζει 100 εκατ. ευρώ. Επίσης, για τον 24χρονο έχουν δείξει ενδιαφέρον Λίβερπουλ, Έβερτον, Άρσεναλ, Παρί, αλλά κανένας δεν έχει κάνει κίνηση μέχρι στιγμής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ