ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: "Μαύρισε" την Μπάρτσα με την υπερπροσφορά για Ντε Λιχτ

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χωθεί στην υπόθεση Ματάις Ντε Λιχτ με τέτοια ποσά που η Μπαρτσελόνα δύσκολα θ' απαντήσει.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ, χάρη στον Μίνο Ραϊόλα, μετατρέπεται σε "ιερή αγγελάδα" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός ατζέντης φαίνεται πως οδήγησε τον παίκτη σε κατάσταση πλειστηριασμού, ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί στην Αγγλία το σενάριο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει με τέτοια ποσά στο κατόπι του αρχηγού του Άγιαξ που δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα βρει απάντηση.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι", λοιπόν, σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας τους πληρώνουν τον Αίαντα για τον κάπτεν τους 70.000.000 ευρώ! Και δεν σταματάμε εκεί.

Τα χρήματά του αναμένεται να παίρνει κανονικά και ο Μίνο Ραϊόλα. Υπενθυμίζουμε ότι ο εκπρόσωπος του Ντε Λιχτ αξιώνει προμήθεια 10.000.000 ευρώ για να "σπρώξει" τον 20χρονο σε όποιο κλαμπ του τα δώσει.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση η Γιουνάιτεντ δεν αφήνει με το παραπονεμένο ούτε τον Ολλανδό αμυντικό, διότι παρουσιάζεται στα Μέσα του Νησιού ότι το συμβόλαιο που του δίνει ο Σόλσκιερ αγγίζει σε απολαβές τις 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ