ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής του Ιγκάλο

Γιουνάιτεντ: Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής του Ιγκάλο
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ ήρθε σε συμφωνία με την Σανγκάη Σενχούα και επέκτεινε το δανεισμό του Όντιον Ιγκάλο για άλλους επτά μήνες, κρατώντας τον έτσι μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.

Όταν στις αρχές του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα με τον τραυματισμό του Μάρκους Ράσφορντ έκανε αγώνα δρόμου για να βρει έναν παίκτη να καλύψει το κενό και τελικά η λύση βρέθηκε από την Κίνα.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Όντιον Ιγκάλο, με τους κόκκινους διαβόλους να έρχονται σε συμφωνία με την Σανγκάη Σενχούα για το δανεισμό του ως τη λήξη της σεζόν και τον 30χρονο φορ να κάνει πραγματικότητα το όνειρό που είχε από μικρός να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του.

Στο διάστημα που πρόλαβε να αγωνιστεί πριν εμφανιστεί ο κορονοϊός, ο Ιγκάλο μέτρησε 4 γκολ και 8 εμφανίσεις, και αυτά τα πεπραγμένα φαίνεται πως έφεραν την ανανέωση της παραμονής του στο "Ολντ Τράφορντ".

Γιουνάιτεντ: Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής του Ιγκάλο
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, επιτεύχθηκε συμφωνία με την Σανγκάη Σενχούα στο παρά πέντε, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν για την επέκταση του δανεισμού του Νιγηριανού επιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλους επτά μήνες, ήτοι ως τον Ιανουάριο του 2021.

Σημείωνεται πως μετά την ολοκλήρωση του νέου δανεισμού του, ο Ιγκάλο θα επιστρέψει -όπως όλα δείχνουν- στην Κίνα, με την Σανγκάη Σενχούα να έχει άλλωστε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2022 και να είναι διατεθειμένη να το επεκτείνει μέχρι το 2024, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ