ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Εμπόδιο ο μέγας χορηγός Σάλτσμπουργκ και Λειψίας για Χάλαντ

Salzburg's Erling Braut Haaland, left, duels for the ball against Napoli's Sebastiano Luperto during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Salzburg's Erling Braut Haaland, left, duels for the ball against Napoli's Sebastiano Luperto during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Έρλινγκ Χάλαντ, αλλά αν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Λειψίας, τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Σόλσκιερ.

Τα αγγλικά Μέσα επιμένουν πως ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο γκολτζής, Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Σόλσκιερ θέλει τον ποδοσφαιριστή στο Όλντ Τράφορντ, έχει τα χρήματα να τον αγοράσει αλλά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα αν στο κόλπο για τον νεαρό Νορβηγό μπει και η Λειψία.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, γράφεται στα διεθνή Μέσα ότι η γερμανική ομάδα θέλει τον Χάλαντ. Εννοείται πως το μέγεθος της Γιουνάιτεντ ουδεμία σχέση έχει με αυτό της Λειψίας, ωστόσο ο μέγας χορηγός του γερμανικού κλαμπ είναι αυτός που μπορεί να βάλει ένα γιγάντιο εμπόδιο στους Κόκκινους Διαβόλους. Γιατί; Διότι είναι επίσης χορηγός της Σάλτσμπουργκ!

Και όπως αναφέρεται σε διάφορα ρεπορτάζ, λόγω του χορηγού, υπάρχει μία ρήτρα που ο Χάλαντ μπορεί να πάει από το αυστριακό κλαμπ στο γερμανικό με μόλις 30 εκατ. ευρώ. Και η μόνη ελπίδα της Γιουνάιτεντ με αυτό το δεδομένο στη μέση είναι να πάρει η Λειψία τον Χάλαντ και να τον πουλήσει στους Άγγλους μ' ένα ποσό κοντά στα 80 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ